OVER MIJ

“Ga uit je hoofd en ga in je hart,

denk minder en voel meer.”

 

Ik ben geboren in 1978 en opgegroeid in Ermelo binnen een ondernemersgezin. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het ondernemerschap. Na mijn HBO-opleiding ben ik 10 jaar in verschillende functies in de arbeidsbemiddeling werkzaam geweest. In die tijd heb ik veel geleerd over het adviseren en faciliteren van mensen en organisaties. Ik ontdekte dat ik een feilloos gevoel heb voor het zetten van de juiste persoon op de juiste plaats met ieders kwaliteiten. 

In 2009 ben ik bij het Koppe familiebedrijf (Begonia veredeling en vermeerdering) gaan werken. Gedurende dit proces heb ik kennis gemaakt met de vele aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel in Nederland als in Portugal heb ik het gehele HRM-beleid opgezet en vormgegeven.  

Ik kan mijzelf omschrijven als een creatief en daadkrachtig persoon, ik ben intuïtief sterk en heb een hands-on mentaliteit. Anderen typeren mij als inspirerend, enthousiast en authentiek. Ondernemen, creëren, verantwoording nemen, open staan voor en denken in mogelijkheden zijn eigenschappen waarmee ik ben opgegroeid. Door mijzelf continue te blijven ontwikkelen & inspireren weet ik uit ervaring hoe blij je wordt als je je innerlijke sprankel weer mag voelen. Zo heb ik mijn eigen ‘kapitaal’ gevonden en weet ik steeds meer wie ik ben en waar ik gelukkig van word. Dat staat dan ook aan de basis van mijn zelfstandig ondernemerschap.

Coachen doe ik van nature door altijd op zoek te zijn naar een diepere laag en naar dat wat niet wordt gezegd. Hierbij werk ik op diverse manieren, altijd vanuit een systemisch oogpunt. Soms kan het nodig zijn letterlijk in beweging te komen, dan werkt naar buiten gaan heel fijn.

Wil jij het borrelen en bruisen van jouw essentie ook weer voelen en wil je stappen maken in jouw ontwikkeling?

Ik koppel je graag weer aan je ware kern. 

Interesse in een kennismaking? Bel dan 06-28846312 of stuur een mail naar info@burokoppeling.nl

 

MIJN AANBOD

© 2018 by Noël