OVER MIJ

“Ga uit je hoofd en ga in je hart,

denk minder en voel meer.”

 

Ik ben geboren in 1978, getrouwd met Jesse en moeder van Suse (2007) en Valentijn (2010). Opgegroeid in een ondernemersgezin en met een moeder met een bipolaire stoornis heb ik al jong geleerd voor mijzelf te zorgen. Ik werd heel goed in mijzelf aanpassen en om de harmonie te bewaren. Ik voelde dat ik er voor iedereen moest zijn en dat het nooit over mij ging. Ik hield mijzelf klein, sprak mij niet uit en koos ervoor het belang van de ander belangrijk te maken dan die van mijzelf. Hierdoor wist ik al jong wat verantwoording nemen was, ook al was die niet van mij. Ik was heel goed geworden om een bepaalde kant van mijzelf te laten zien en keek naar mijzelf door de ogen van de ander. Mijn pony was een heerlijke toevlucht waar ik alles in kwijt kon. Daar ontstond op mijn 7e de liefde voor paarden.

Wist niet meer wie ik was

Tot het niet meer ging.... Ik kwam thuis te zitten en wist het allemaal even totaal niet meer. Niet meer wie ik was, wat ik wilde en waar ik blij van werd. Ik voelde veel maar kon er vaak geen woorden aan geven. En toen is de zoektocht begonnen; de zoektocht naar mijn essentie, naar mijn authentieke zelf, ik woonde in mijn hoofd, stond in de overleefstand en was totaal niet in contact met mijn gevoel. Het verbinden met mijn gevoel heeft alles veranderd. Ik moest door sh*t heen en mijn schaduwkanten aankijken om bij mijn goud te kunnen, mijn volledige potentieel. En dit is ook voor mij nog steeds een uitdaging omdat voelen niet een automatisme is. 

Wat meer over mij

Laat ik ermee beginnen dat ik gevoelig ben maar met beide benen op de grond sta. Ik praat soms snel, maar kan ook goed stil zijn en met aandacht luisteren. Ik zie het leven graag vanuit een positieve vibe, maar heb ook oog voor de dingen die minder leuk zijn. Ik ben een tikkie chaotisch, ik hou van boeken, maar ben eigenlijk te onrustig om te lezen, luister graag muziek en ga lekker op mooie teksten en oneliners. Ik ben een echte Bourgondiër en houd er van met vrienden en familie te eten en te drinken. Ik wandel graag in de natuur met Saar, onze labrador en hoop het paardrijden weer op te gaan pakken. Ik ben dol op bloemen, tatoeages met een betekenis, heerlijke parfums en een opgeruimd huis. Dat laatste is vaak van korte duur met twee tieners en een hond. 

Ik heb veel interesse voor het prenatale stuk (de tijd in de baarmoeder) en het geboorteverhaal. Ik weet sinds een aantal jaren dat ik een alleengeboren tweeling ben, wat inhoudt dat ik in de baarmoeder begonnen ben met z'n tweetjes maar dat ik alleen geboren ben. Dat heeft best veel impact op mij en ik ben er nog steeds zoekende in wat het precies voor mij betekent. 

 

Carrière

Na mijn HBO -opleiding ben ik in de uitzendbranche gaan werken waar ik heel erg veel heb geleerd. Na ruim 10 jaar ben ik overgestapt naar het familiebedrijf van mijn vader en heb daar de hele HR opgezet, zowel in Nederland als in Portugal. Na bijna 9 jaar besloot ik voor mijzelf te kiezen. Vanuit hier is Buro Koppeling in 2018 ontstaan, super spannend, maar een van mijn beste beslissingen ooit. 

 

Manier van werken

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de meerdere lagen waarop ik werk, vanuit intuïtie, lichaamsgericht, systemisch en cognitief. Geschikt voor life- en loopbaanvraagstukken, altijd in verbinding en met aandacht. We ontdekken samen het goud, jouw unieke potentieel, maar kijken ook juist naar de patronen die er zichtbaar worden en hoe je hiermee om kunt gaan. Het werken met (tafel) opstellingen geeft enorm veel inzichten in jouw unieke plek in het leven en de invloed die jouw achtergrond heeft, met alles wat er is. Ook zet ik graag de wijsheid van het paard en de natuur in. 

Wat levert het jou op? 

Door uit te zoomen zie je het totale plaatje en ben je in staat met andere ogen te kijken. Zo kom je in contact met je eigen originele "blauwprint" en weet je weer wie je in essentie bent. Je snapt jezelf beter en weet wat je nodig hebt. Je durft je plek in te nemen, zichtbaar te zijn en je uit te spreken. Je houdt je niet meer klein maar durft te gaan stralen en jezelf te zijn. Je voelt je zekerder en beter in je lijf en weet veel beter je eigen grenzen te bepalen en aan te geven. Ook kun je veel beter omgaan met je gevoeligheid en is er weer volop ruimte voor al je ambities. 

Interesse om met mij te werken? Laten we dan een kennismaking plannen zodat je kunt voelen of er een klik is, dit is cruciaal voor een veilige basis. 

Ik zie er naar uit je te ontmoeten. Liefs Lisanne 

 

KEUZE LISANNE ZW-35.jpg
KEUZE LISANNE ZW-44.jpg
KEUZE LISANNE ZW-10.jpg

© 2021 by Lisanne