OVER MIJ

“Ga uit je hoofd en ga in je hart,

denk minder en voel meer.”

 

Ik ben geboren in 1978, getrouwd met Jesse en moeder van Suse (2007) en Valentijn (2010). Opgegroeid in een ondernemersgezin en laat ik het zo zeggen; door omstandigheden al jong geleerd dat ik voor mijzelf moest zorgen. Ik werd heel goed in het aanpassen aan en om de harmonie te bewaren. Ik hield mijzelf  klein, stil en vooral niet zichtbaar. Ik groeide op als een verantwoordelijk en krachtige vrouw die alles onder controle had. Tenminste; dat wilde ik de buitenwereld laten geloven en mijzelf misschien ook wel. 

Wist niet meer wie ik was!

Tot het niet meer ging.... Ik kwam thuis te zitten en wist het allemaal even totaal niet meer. Niet meer wie ik was, wat ik wilde en waar ik blij van werd. En toen is de zoektocht begonnen; de zoektocht naar mijn essentie, naar mijn authentieke zelf, ik woonde in mijn hoofd en was totaal niet in contact met mijn gevoel.  Ik weet inmiddels dat het verbinden met mijn gevoel alles veranderd heeft. Ook moest ik door sh*t heen en mijn schaduwkanten aankijken om bij mijn goud te kunnen, mijn volledige potentieel.

Carrière

Na mijn HBO-accountmanagement ben ik bij een uitzendbureau gaan werken als intercedente waar ik snel vestigingsmanager werd. Na ruim 10 jaar overgestapt naar het familiebedrijf en daar HR opgezet, in Nederland en Portugal. Na bijna 9 jaar werken in het bedrijf van mijn vader besloten voor mijzelf te kiezen. Vanuit hier is Buro Koppeling in 2018 ontstaan, super spannend, maar een van de beste beslissingen ooit. 

Wat meer over mij

Ik ben een sensitieve maar krachtige vrouw en werk intuïtief. Ik heb een bourgondische levensstijl,  word zen in de natuur (met hond/paard) en houd van een opgeruimd huis, omdat mijn hoofd dat meestal niet is, tikkie chaotisch dus (als je het mij vraagt zal ik altijd blijven ontkennen). Ik heb veel boeken, maar ben te onrustig om te lezen, luister veel muziek, ga lekker op mooie teksten en oneliners. Soms een tikkie onzeker over mijn uiterlijk, maar zorgzaam, lief, ongeduldig en heb weinig rust in m'n kont. Ik praat en denk snel en moet mijzelf er ook steeds aan herinneren dat ik voor mijzelf mag kiezen. Geluksmomentjes voor mij zijn knuffelen met mijn kinderen, een schoon bed, mijn eerste cappuccino en even tijd voor mijzelf. 

Als je meer wilt weten moet je het mij maar gewoon vragen!