MIJN AANBOD

"Wanneer passie en talent samenwerken kan men een meesterwerk verwachten"

 

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Heeft u de focus al op een goed HRM beleid? Wat doet u aan preventie t.a.v. verzuim en stress bij uw medewerkers ? Wat doet uw aan (persoonlijke) onwikkeling voor uwzelf en bij uw werknemers?

Mijn kwaliteit is om mensen, organisaties en ondernemers in hun kracht te zetten om zo betere resultaten, meer rendement en betrokkenheid te krijgen.

 Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie en ruime werkervaring zie en voel ik wat de ander nodig heeft,

dit is de basis van waaruit ik werk.

HRM-advies/Interim

 

Heeft u zelf geen HR afdeling of heeft u behoefte aan (tijdelijk) extra ondersteuning? Succesvolle ondernemers investeren in hun HRM en zijn zo een interessante werkgever blijkt uit onderzoek.

Ik ben in te zetten als HRM- adviseur of als HRM interim voor diverse praktische opdrachten.

 

U kunt hierbij denken aan :

 

* Werving- en Selectie werkzaamheden

* HRM beleid vormgeven

* Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers

* Ziekteverzuim/ Casemanagement

* Functioneren van de medewerkers

* Duurzame inzetbaarheid

* Outplacement

* Organisatie advies

* Sparringpartner voor het Management of leidinggevende

*  Loopbaancoaching

* Ruime ervaring binnen een  familiebedrijf

HRM is mensenwerk en is in deze tijd extra belangrijk. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Graag help ik de focus aan te brengen op HRM. 

"Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken"

Ghandi

 

 

 

HRM-advies / interim

Systemische Coaching

Het werken met tafelopstellingen is een variant op de welbekende familie- en organisatieopstellingen. Deze wordt doorgaans vorm gegeven met een groep representanten die beeld geven aan een situatie of vraag. Het is een effectieve methode om meer te weten te komen over je eigen plek in een familie, een relatie of binnen een organisatie.

 

Met tafelopstellingen werk je meestal een-op-een of in een klein team en zijn de representanten houten poppetjes en andere houten elementen. Je nodigt je gesprekpartner uit om zijn/haar innerlijke beeld van een situatie naar buiten te brengen en zo zichtbaar te maken. Deze methode is ideaal voor het helder krijgen van iemands emoties, drijfveren, kwaliteiten, wensen en hulpbronnen. Samen kijk je hier van een afstandje naar en reflecteer wat je ziet. Zo kunnen de innerlijke beelden een andere context krijgen en op een nieuwe manier geïntegreerd en geïnterpreteerd worden. Dit is in praktisch elke situatie of bij elke vraag toepasbaar zowel voor bedrijven als particulieren. 

Met name is dit goed toe te passen bij loopbaan gerelateerde vragen.  Ik doe dit o.a. door te kijken naar iemands biografie vanuit de familiewortels. Door dit zichtbaar te maken en daarnaast beeld te krijgen van de kwaliteiten, drijfveren en ambities, krijg je inzicht in waar iemand zijn of haar passie en kracht ligt, het verborgen “kapitaal”.  Wil jij je ook verbinden met jouw eigen ‘kapitaal’? Ik help je hier graag bij!

Systemische coaching

Tarieven

Ik vind maatwerk erg belangrijk aangezien geen enkele situatie of persoon hetzelfde is . Dat is dan ook de reden dat ik geen tarieven op mijn website plaats. Ik ga graag met je in gesprek en kijken waar de behoefte ligt en zal op basis hiervan een offerte uitbrengen.

Tarieven
NEEM CONTACT MET ME OP