(Systemische) ontwikkeling 

Voor praktisch elke vraag kan op een systemische wijze naar iets kijken erg verhelderend werken, zowel voor bedrijven als particulieren. 

Organisaties:

Heeft u veel verloop op een bepaalde afdeling of functie binnen uw organisatie en snapt u niet helemaal waardoor dat komt? 

Zijn er soms bepaalde patronen die u steeds terug ziet komen? Dan zou het interessant kunnen zijn hier eens met een systemische blik naar te kijken. Alleen de helderheid al die het kan geven wat de plek van iedereen is. 

Particulieren:

Weet jij soms ook even niet meer wat je wilt?

Of sta je voor je gevoel op de handrem of overleefstand?

Weet je ook niet meer hoe jij al die ballen in de lucht moet houden?

Er wordt als moderne (jonge) vrouw/man zoveel van je verwacht, hoe ga je hiermee om zonder jezelf voorbij te lopen? 

 

Samen ga ik met jou terug naar de basis, naar dat wat er is of ooit geweest is. Naar jouw kwaliteiten en die dingen in jouw leven waar je echt van gaat stralen!

 

Wat heb jij nodig om jouw plek weer in te mogen nemen in het leven en volop te mogen en kunnen genieten van dat wat er is? Gun dit jezelf, het gaat je zoveel brengen. 

 

Ik ga graag met jou onderzoeken wie jij echt bent. Bel gerust als je vragen hebt of gewoon meer wilt weten. Leuk! 

Interesse in een kennismaking? 

Wil je graag weten of ik iets voor jou en je organisatie kan betekenen en wat de kosten zijn? Het intakegesprek/ kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Het vaste tarief dat ik hanteer is € 85,- exclusief  BTW per uur voor bedrijven en € 75,- inclusief BTW voor particulieren. 

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren

- Khalil Gibran - 

© 2018 by Noël