Coachen met paarden

Nu een mooie aanbieding voor de maand mei! 

Ik heb plek voor 5 sessies met een speciale prijs van € 100 per sessie i.p.v. € 150,- 

Het werken met de wijsheid van paarden is iets wat ik sinds kort in mijn hart heb gesloten.

Ik ben dan ook enorm onder de indruk van hoe een paard spiegelt en hoe snel. Binnen een paar seconden voelt een paard al aan wat er "uit balans" is en waar de aandacht heen mag. Het mooie is dat een paard ook in staat is jou meer aanwezig te laten zijn in je lichaam. En dat is nu precies waar het om gaat en waar de oplossingen liggen. 

Paarden laten ons direct weten of je verbonden bent met het grotere geheel, met jouw innerlijke kudde en jouw eigen plek daarin. Vanuit jouw unieke plek in jouw familie, organisatie en samenleving, weet je onmiddellijk wat jouw eigen opgave is. Je ziet dat systemisch werk in het algemeen en het coachen met paarden in het bijzonder, verrassende en diepe inzichten brengt.  Zowel op persoonlijk vlak, maar ook voor teams en binnen organisaties.

 

Thuis hebben wij sinds kort de mogelijkheden om dit te kunnen bieden. Zou jij wel eens willen weten of een sessie wat voor jou is?

 

Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden!  

Hiernaast zie je foto's van Ginger. Zij is mijn lieftallige assistente en enorme hulpbron in het ontrafelen van jouw vraag. 

P.s. zou je het graag eens willen maar vind je paarden spannend? Ginger is niet zo groot (een grote pony) en echt heel lief. We zullen buiten de paddock werken maar ook erin. Ik sta garant voor jouw veiligheid, in alle opzichten. 

Even voorstellen: Ginger 

IMG_4409.JPG