Coachen met paarden

met ginger.jpg

Het werken met de wijsheid van paarden is iets wat ik in mijn hart heb gesloten.

Ik ben dan ook enorm onder de indruk van hoe een paard spiegelt en hoe snel. Binnen een paar seconden voelt een paard al aan wat er "uit balans" is en waar de aandacht heen mag. Het mooie is dat een paard ook in staat is jou meer aanwezig te laten zijn in je lichaam. En dat is nu precies waar het om gaat en waar de oplossingen liggen. 

Paarden laten ons direct weten of je verbonden bent met het grotere geheel, met jouw innerlijke kudde en jouw eigen plek daarin. Vanuit jouw unieke plek in jouw familie, organisatie en samenleving, weet je onmiddellijk wat jouw eigen opgave is. Je ziet dat systemisch werk in het algemeen en het coachen met paarden in het bijzonder, verrassende en diepe inzichten brengt.  Zowel op persoonlijk vlak, maar ook voor teams en binnen organisaties.

 

Zou jij wel eens willen weten of een sessie wat voor jou is?

 

Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden!  

Hiernaast zie je foto's van Ginger. Zij is mijn lieftallige assistente en enorme hulpbron in het ontrafelen van jouw vraag. 

P.s. zou je het graag eens willen maar vind je paarden spannend? Ginger is niet zo groot (een grote pony) en echt heel lief. We zullen buiten de paddock werken maar ook erin. Ik sta garant voor jouw veiligheid, in alle opzichten. 

Workshops

Een mooie manier om kennis te maken met paardencoaching en opstellingen is het deelnemen aan een workshop.

De volgende data staan gepland: 

Woensdag 23 november 10.00-13.00 uur met als thema "Natuurlijk Leiderschap".

Deze workshop is zeer geschikt voor hoog gevoelige ondernemers & leidinggevenden die meer regie willen vanuit verbinding met zichzelf. 

Vrijdag 2 december 10.00-13.00 uur  "Natuurlijk leiderschap voor HR-professionals"

Deze workshop is speciaal voor HR-professionals die meer impact willen maken. We onderzoeken wat jij nodig hebt om nog meer jouw plek in te nemen en waar je nog meer gebruik kunt maken van je eigen potentieel.

 

Investering is € 97,-  exclusief BTW

(deze dagen zijn inclusief koffie, thee en een kopje soep met een broodje na afloop) 

Even voorstellen: Ginger 

KEUZE LISANNE_-160.jpg

Ginger (Carn Hill Girl) is geboren in 2008 en is een Connemara, dat is een ras uit Ierland. Ze is sinds 2018 van onze dochter die er op rijdt. Ze wisselt dressuur, springen en in het bos rijden met elkaar af. Ginger is dol op eten en kriebelen op haar schoft vindt zij heerlijk. 

Ginger is een hele gevoelige, rustige en haast introverte pony die heel subtiel en zacht is in haar signalen. Ze is heel fijn om mee te werken.

Ik geef ook teamtrainingen/ coaching & workshops. Neem contact met mij op voor een aanbod op maat!