Coachen met paarden

met ginger.jpg

Het werken met de wijsheid van paarden is iets wat ik in mijn hart heb gesloten.

Ik ben dan ook enorm onder de indruk van hoe een paard spiegelt en hoe snel. Binnen een paar seconden voelt een paard al aan wat er "uit balans" is en waar de aandacht heen mag. Het mooie is dat een paard ook in staat is jou meer aanwezig te laten zijn in je lichaam. En dat is nu precies waar het om gaat en waar de oplossingen liggen. 

Paarden laten ons direct weten of je verbonden bent met het grotere geheel, met jouw innerlijke kudde en jouw eigen plek daarin. Vanuit jouw unieke plek in jouw familie, organisatie en samenleving, weet je onmiddellijk wat jouw eigen opgave is. Je ziet dat systemisch werk in het algemeen en het coachen met paarden in het bijzonder, verrassende en diepe inzichten brengt.  Zowel op persoonlijk vlak, maar ook voor teams en binnen organisaties.

 

Zou jij wel eens willen weten of een sessie wat voor jou is?

 

Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden!  

Hiernaast zie je foto's van Ginger. Zij is mijn lieftallige assistente en enorme hulpbron in het ontrafelen van jouw vraag. 

P.s. zou je het graag eens willen maar vind je paarden spannend? Ginger is niet zo groot (een grote pony) en echt heel lief. We zullen buiten de paddock werken maar ook erin. Ik sta garant voor jouw veiligheid, in alle opzichten. 

Nans : "Ik vond Lisanne altijd al een hele fijne coach met oog voor mens en organisatie. De sessies waarbij ze haar paard inzet om dingen zichtbaar te maken is van grote toegevoegde waarde aan wat zij te bieden heeft. Dmv de subtiele reacties van het paard wordt op een duidelijke en zachte manier, bijna zonder woorden, precies helder wat je op dat moment nodig hebt. Ik wist niet dat het zo eenvoudig zou zijn." 

Desiree: Een tijdje geleden mocht ik kennismaken met Lisanne en haar lieve pony Ginger. Ik liep al een poos rond met een vraagstuk waar ik graag meer inzichten in wilde hebben. Lisanne en Ginger stonden mij al op te wachten in haar prachtige achtertuin. Na een hartelijk ontvangst kreeg ik een duidelijke uitleg van wat mij te wachten stond. Ik voelde mij compleet op mijn gemak bij beide dames. We gingen aan de slag en gaandeweg de sessie kreeg ik steeds meer antwoorden dankzij de gerichte vragen van Lisanne. Vragen waarbij ik op zoek mocht gaan naar de antwoorden in mezelf. Waarin ik mocht voelen en ervaren. Ginger was hierin een prachtige aanvulling, zij gaf mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik vond het heel bijzonder en zeer waardevol om op deze buitengewone manier te mogen werken samen met Lisanne, haar prachtige pony en dat in een zeer mooie omgeving! Een echte aanrader dus!"

Even voorstellen: Ginger 

KEUZE LISANNE_-160.jpg

Ginger (Carn Hill Girl) is geboren in 2008 en is een Connemara, dat is een ras uit Ierland. Ze is sinds 2018 van onze dochter die er op rijdt. Ze wisselt dressuur, springen en in het bos rijden met elkaar af. Ginger is dol op eten en kriebelen op haar schoft vindt zij heerlijk. 

Ginger is een hele gevoelige, rustige en haast introverte pony die heel subtiel en zacht is in haar signalen. Ze is heel fijn om mee te werken.

Ik geef ook teamtrainingen/ coaching & workshops. Neem contact met mij op voor een aanbod op maat!