Outdoor coaching

AEAACD22-649C-4DD7-9616-DDAE333AA5D8_edi

De natuur is bij uitstek geschikt voor reflectie, op je leven en op je loopbaan. Je ervaart rust en het in beweging zijn creëert beweging. Een worden met de natuur, de wind in je haren voelen, de regen of de zon op je huid. Samen stappen zetten, letterlijk en figuurlijk. 


Ook is de natuur is heel geschikt om stil te staan bij talentontdekking, passie en grote loopbaanveranderingen. De rust van de natuur is bevorderend voor de creativiteit en het nemen van beslissingen en ontdek je dingen die je eerst wellicht niet wist van jezelf. 
 

Allerlei objecten in de natuur kunnen symbool staan voor situaties in je leven, op het werk of voor talenten en competenties. Samen reflecteren wij  op alle objecten en verschijnselen in de omgeving en hoe je deze in verband kunt brengen met (loopbaan)vraagstukken.

Loop jij vast in je loopbaan en weet jij even niet of je deze baan moet blijven doen, voor jezelf moet beginnen of iets totaal anders moet gaan doen? Of heb je iets anders wat je voor jezelf wilt onderzoeken wat gaat over wie je bent, waar je tegenaan loopt en je verder wilt ontwikkelen? 

Ik loop graag een stukje met jou mee, we reflecteren op de natuur en laten ons verrassen over dat wat op ons pad komt.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking?