Ervaringen van anderen 

Prettige communicatie

Ik heb ontzettend veel aan de gesprekken gehad en vond de communicatie erg prettig.

Ik vond het prettig om even stil te staan bij wat ik nou wil op arbeidsgebied en de benadering en begeleiding van Lisanne was daarbij erg fijn. 

Intuïtieve manier 

Ik heb alle sessies en gesprekken als zeer prettig ervaren. Het voelde veilig om te delen, het communiceren  en delen voelde heel vanzelfsprekend. We zaten op gelijke frequentie. De sessies waren ongeveer anderhalf uur en in die periode voelde het niet alsof we in een tijdslimiet zaten en we konden elke sessie in rust afronden en het voelde dan ook ‘klaar’ voor dat moment.

Het feit dat je eigen gevoelsmatigheid zo toelaat in de sessies vind ik ook fijn. Je werkt intuïtief. Ik voel rust om nu de ruimte te nemen, ook om wat verder in balans te komen, en dan met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Jouw sessies dragen daar ook aan bij! 

Ik voelde mij erg thuis

Ik voelde me erg thuis bij Lisanne en vertelde ook eigenlijk gelijk alles. Ben normaal meer iemand die eerst de kat uit de boom kijkt.

 

Ik vind Lisanne een prettig persoon, ze kan je goed op je gemak stellen en mee denken, maar ook je zelf je beslissingen/keuzes laten maken. Ik vond het een fijne ervaring. Bij de eerste afspraak was ik nog wat onzeker/zenuwachtig maar de laatste 2 afspraken had ik er juist zin in. 

mooi mens.jpg

Ik was vastgelopen

Omdat ik wat vast was gelopen in zowel werk als prive, heb ik besloten om het gratis ontwikkeladvies te proberen.

Lisanne heeft me in een paar sessies ontzettend geholpen, met name om weer dichter bij mezelf te komen.

Dankzij de sessies en tips kan ik nu stukje bij beetje weer door en weet ik waar ik voor sta als persoon.

Creatieve "ik" in balans

Bedankt voor jouw inzichten en positieve kijk op het leven! De manier van hoe ik mag kijken naar mijn roots en hoe mij dit vormt heeft mij een nieuwe kijk hierop gegeven. Nu ik mijzelf meer centraal stel, anderen kan helpen en ondersteunen zonder dat het ten koste van mijzelf gaat. Ook bedankt voor het inzicht dat ik het nodig heb om mijn creatieve "ik" in balans te houden. Dank je wel mooi mens! 

Gezamenlijke  teamsessies

Door de groei van mijn bedrijf veranderde ongemerkt en geleidelijk de dynamiek binnen ons team. Toevallig had ik in die tijd contact met Lisanne en heb ik haar gevraagd ons te helpen de werkrelaties te verbeteren. Eén eerlijk gesprek met ieder van ons, waarin Lisanne zorgvuldig inventariseerde wat er speelde bij iedereen was genoeg om in twee gezamenlijke sessies de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. De sfeer is nu ronduit goed en ik ben ervan overtuigd dat iedereen nu nog beter uit de verf zal komen. Ik ben heel blij met de professionele hulp van Lisanne en heb alleen spijt dat ik haar niet eerder heb ingeschakeld. Ze is de investering meer dan waard geweest.

Impact van een tafelopstelling

Ik had nooit verwacht dat een opstelling zoveel impact zou hebben. Wat heeft mij dit veel gebracht!  Ik zou het iedereen aanraden dit te doen bij Lisanne als je vastloopt en meer in contact wilt komen met jezelf.